NÉHÁNY KÉP A NEM ÉVENTE TISZTÍTOTT KLÍMÁKRÓL!

A klímatisztítás fontossága

A lakás, iroda, üzlet klímaberendezése csak rendszeres karbantartás mellett lesz hosszúéletű és gazdaságos működésű. Érdemes legalább évente egyszer elvégeztetni a klímatisztítást a nyári forró napok előtt, így elkerülhetjük a több hétig tartó szerelőre várakozást.


A Klímatisztítás tartalmazza
A tisztítás tartalmazza a kültéri, beltéri egység tisztítását, fertőtlenítését, kondenzvíz ellenőrzését, hatásfok, elektromos kötések, hollandis csatlakozások ellenőrzését, álltalános állapotfelmérést és a gazdaságos használathoz tanácsokat, javaslatokat, észrevételeket.

Használt vegyszerek

A fertőtlenítésnél a Frionett Aktív és Power tisztítószert használjuk. Baktériumölő (legionella, lisztéria, szalmonella) és gombaölő! Korrózió gátló! Rendszeres kül- és beltéri karbantartáshoz. Gyors zsírtalanítás, fertőtlenítés, szagtalanítás! Alumínium tisztítás és fényesítés. A Frionett® Activ’ 5 l fertőtlenítő, szagtalanító és zsíroldó koncentrátum. A termék vízzel hígítva használandó, a hígítási arány 1 egységnyi termékhez 4 egységnyi víz.


Használt gép

A kültéri egységet Frionett Power tisztítószerrel mossuk át egy Karcher magasnyomású készülék segítségével. Ezzel biztosítva, hogy valóban tökéletes tisztítást tudjuk megvalósítani.

Az általunk használt vegyszer tulajdonságai:

Baktériumölő: EN 1040, EN 1276 NF T72-300 (Salmonella typhimurium, Listeria monocytogenes) EN 13623 (Legionella pneumophila) Gombaölő: EN 1275 (Candida albicans)

ÍGY TISZTÍTUNK MI

Amennyiben az átlagostól eltérő klímberendezése van, kérem jelezze a típust a foglalás elött emailben a típusszám elküldésével.
Az átlagostól eltérően nyíló (össze vissza nyíló lapátok stb) beltéri egységű készülékek tisztítását nem minden esetben vállaljuk el!

pl: Fujitsu Nocria, Fischer Art, stb…


KLÍMA SZERELÉSSEL KAPCSOLATBAN KÉREM AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEN ÉRDEKLŐDJÖN:
[email protected]

FIGYELEM:
Csak olyan klímaszerelővel szereltesse be az új klímaberendezését, akinek az adószámát beírva az alábbi oldalon, jogosult a klíma szakszerű beszerelésére!

Az ENSZ Éghajlat Változási Keretegyezménye és annak Kiotói Jegyzőkönyve alapján 2015. február 18. napján hatályba lépett a fluortartalmú üvegházhatású gázokkal és az ózonréteget lebontó anyagokkal kapcsolatos tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 14/2015. (II. 10.) Kormányrendelet alapján minden klímagázzal működő készülék esetén mind az értékesítőnek, mind a végfelhasználónak rendelkeznie kell egy végfelhasználói nyilatkozattal, mely tanúsítja, hogy a készülék telepítését arra képesítést és engedélyt szerzett vállalkozás végzi.

Az új készülékek esetén a gyártó általában évi 2 karbantartást ír elő a garancia érvényességéhez!
Cégünk JOGOSULT garanciális karbantartások elvégzésére is!!!

INKÁBB BÍZZA SZAKEMBERRE

január 2022
hét ked sze csü pén szo vas
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456